Curs de scriere și implementare a proiectelor culturale cu finanțare europeană

9.04.2021

Dacă proiectele din domeniul cultural sunt în zona ta de interes și te întrebi cum îl poți dezvolta pe următorul câștigător, citești ce trebuie! Prin proiectul Culture_Web, Tribul Artistic îți pregătește un curs complex de scriere și implementare a proiectelor culturale cu finanțare europeană. Am căutat acele întrebări-cheie, am căutat specialiști cu expertiză internațională pentru a primi răspunsuri și ți-am pregătit 3 sesiuni diferite:

  • 24.04.2021 – Etapele unei cereri de finanțare de succes, trainer Tim Williams, directorul Projects-Direct.Net, firmă britanică de consultanță specializată în dezvoltarea, implementarea și evaluarea unor proiecte de anvergură în țări precum Sudan, Afganistan, Marea Britania, Cehia și Egipt;
  • 01.05.2021 – Abordări creative și inovatoare în scrierea de proiecte, trainer Dr. Pilar Orero, Universitat Autonoma de Barcelona – lider a numeroase proiecte de cercetare finanțate de UE, autoarea a zeci de lucrări academice ce vizează relația dintre consumator și canalele media;
  • 08.05.2021 – Scrierea și implementarea proiectelor europene: modele de bună practică, trainer Dr. Estella Oncins Noguer, Universitat Autonoma de Barcelona, profesor, cercetător și partener în dezvoltarea unor programe de succes ale UE, precum H2020: HELIOS sau MEDIAVERSE.

Fiecare sesiune durează 4 ore, costul de participare este de 300 lei/60 euro și asigură participarea la toate cele 3 sesiuni ale cursului.

Înscrierile se fac până pe 20 aprilie. Detalii despre procedură: shorturl.at/buJPX

PR WANTED!

PR WANTED!

Tribul nostru caută o persoană responsabilă, dornică să învețe și să lucreze într-un mediu unde ideile inedite se contopesc.

read more