Lecțiile muzicale produse de Tribul Artistic, prin Pavilion Muzical, intră oficial în circuitul școlar

25.02.2021

Lecțiile muzicale dezvoltate de Asociația Tribul Artistic prin programul Pavilion Muzical vor fi preluate pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Timiș, și promovate ca resurse educaționale de calitate în rândul tuturor inspectoratelor școalare,  la propunerea domnului inspectorului școlar general Marin Popescu.

Inițiativa a avut loc în cadrul webinarului profesorilor de muzică din județul Timiș, întâlnire în care au fost invitați Ovidiu Florian Andriș, manager Tribul Artistic și Vlad Popescu, director artistic Pavilion Muzical. Cei doi le-au prezentat cadrelor didactice pașii parcuși până acum în cadrul programului, precum și structura platformei de educație muzicală ce în curând urmează să o lansăm. În cadrul ei, fiecare profesor își va putea crea un cont, va accesa în mod gratuit lecțiile pregătite, dar va putea, de asemenea, să încarce conținut didactic propriu.

Prin Pavilion Muzical – lecții muzicale în clasă și acasă vor fi produse 9 episoade de educație muzicală digitală la care și-au adus aportul muzicieni titrați din România și din afara ei. Videoclipurile muzical-educaționale vor fi disponibile gratuit pe platforma de învățare digitală www.pavilionmuzical.ro – instrument ce pe termen lung își propune să devină un centru de resurse pentru tinerii pasionați de muzică, precum și pentru profesorii de muzică din toată țara.